artikel

Bred kompetens på Vänsterpartiets lista

Vänsterpartiet Lidingö presenterar idag sina kandidater till kommunfullmäktigevalet på sin hemsida. Kandidaterna står tillsammans för en bred kompetens och erfarenhet inom ett flertal olika områden, både från parlamentariskt arbete, arbetsliv och volontärverksamhet.

–  Mångfalden bland våra kandidater är vår styrka och jag är glad och stolt över att kunna presentera en lista där så mycket kompetens inom så olika områden finns representerade. Alla har ett starkt engagemang för sina hjärtefrågor och tar med sig sitt perspektiv i arbetet, min förhoppning är att vi både ska kunna komplettera varandra och utveckla politiken tillsammans, säger Ida Luther Näsholm, ordförande för Vänsterpartiet Lidingö och första namn på listan.

Bland kandidaterna finns politiska intresseområden såsom jämställdhet, arbetsrätt och fackligt arbete, socialtjänstfrågor, äldreomsorg, bostadspolitik, antirasism, miljöpolitik och kulturfrågor samt mänskliga rättigheter.

–  En av de viktigaste frågorna i kommunalvalet kommer att vara stopp för vinster i välfärden och förskingring av skattemedel. Skattebetalarnas pengar ska användas till vård, skola och omsorg, inte hamna hos riskkapitalister utomlands. Varje skattekrona ska användas där den behövs, säger Ida Luther Näsholm.

Kopiera länk