Uncategorized

Ida Luther Näsholm kvarstår som ordförande – Och Vänsterpartiet har framtidstro trots valförlusten 2010

Pressmeddelande
Vänsterpartiet Lidingö 2011-03-12

Den 12/3-2011 hade Vänsterpartiet Lidingö årsmöte i Ansgarskyrkan på Lidingö. Vid årsmötet valdes en ny styrelse och en ny valberedning. Två nyval gjordes, varav ett i styrelsen och ett i valberedningen, i styrelsen valdes Sven-Erik Wånell till ledamot och i valberedningen valdes Mona Trumstedt till ledamot.
– Jag tror att vi har fått ihop ett bra lag som kommer kunna genomföra mycket bra även under det kommande verksamhetsåret och för egen del är jag glad att ha fått mina partikamraters fortsatta förtroende att leda arbetet i partiet, säger Ida Luther Näsholm, omvald ordförande för Vänsterpartiet Lidingö.

Sven-Erik Wånell, nyvald styrelseledamot är också optimistisk:
– Jag tror att vi kommer kunna genomföra mycket nu, säger han, och tillägger att han har framtidstro för det parti han arbetat i sedan 1970-talet. Vi är starka trots motgången i valet och nu måste vi försöka arbeta upp förtroendet för konkret vänsterpolitik i kommunen, säger han.

Vänsterpartiet Lidingö har mycket att ge i kommunpolitiken under 2011, det tror i alla fall Jonas Lundgren, presstalesman och omvald till partiföreningens styrelse:
– Vi har det motigt, inte minst ekonomiskt, men vi tror på vår politik och nu gäller det för oss att hitta andra plattformar för att föra ut den än den parlamentariska, motvinden kan bytas till medvind om vi arbetar på rätt sätt, säger han.

– Jag är övertygad om att vänstern kommer återvända till kommunfullmäktige 2014 om vi fortsätter att arbeta tillsammans och inte ger upp, vi är övertygade om att den politik som slogs fast i valplattformen Ett Lidingö för alla är den rätta vägen, den vägen ska vi höra på, miljövänligt men med full gas, avslutar Ida Luther Näsholm.

Kopiera länk